31 Mart 2016 Perşembe

Galaxy S7 Plus ınızı VRS Design üstün dizaynı ile Koruyun

Galaxy S7 Plus ınızı  VRS Design üstün dizaynı ile Koruyun

Samsung Galaxy S7 Plus modelinde telefonlar için pek çokkılıf modeli var. Bunlar yardımıyla telefonunuzu vurulmalardan çizilmelerden veya bu tarz hasarlardan basitçe koruyabilirsiniz. Bu yolla hem telefonuzu kullanırken onun hasar görüp fonksiyon yapamayacak duruma gelmesini engellemiş olursunuz hatta telefonu İkinci el olarak satmaya çalıştığınızda sıfır gibi bir telefon satacağınızdan onu daha basit bir biçimde satabilirsiniz. Galaxy S7 Plus kılıfları sitemizden basitçe temin edebilirsiniz. Bunun için ise yapmanız gereken sitemizi ziyaret edip gerekli modelleri bulduktan sonra kılıf beğenmek sonrasında ise  siparişini vermek olacaktır. Verus kılıflar yardımıyla telefonunuzu basitçe dış etkilerden koruyabilirsiniz. Alacağınız bu kılıf yardımıyla telefonunuz örnek olarak düştüğünde ona bir zarar gelme olsılığı azalacak özel olarak geliştirilmiş olan bu kılıflar darbe etkilerini mecektir. Böylece de telefonunuz minimum hasarı alacaktır.

Vrs ile Galaxy S7 Plus a Farklılık Katın

Kılıf yardımıyla telefonunuzu dilediğiniz biçimde değiştirebilirsiniz. Yüzlerce değişik renk ve biçimde bulunan kılıflar yardımıyla telefonunuzun daha farklı bir görünüme kavuşmasını sağlayabilirsiiz. Hem de birtakım kılıflar yardımıyla telefonunuza ek özellikler dahi katabilirsiniz. Mesela yeni çıkan bir kılıf ses kaydı yapabiliyor. Bu gibi değişik kılıflar ile telefonunuzu yeni hale sokabilirsiniz. Galaxy S7 plus  kılıf yardımıyla telefonunuza çoğu değişiklikler katabilirsiniz. Mesela telefonunuza sevdiğiniz bir film kahramanı veya sevdiğiniz bir grup logosunun bulunduğu bir kılıf alabilirsiniz. Hem de ülkeinize has bir özelliği barındıran veya ülkemizi temsil eden bir telefon kılıfı da alabilirsiniz. 

Darbelere ve çizilmelere karşı koruyucu etki

Telefonunuza gelebilecek hasarlar yüzünden çizilme olsılığıde bulunmaktadır. Çizilmeler yüzünden telefonunuzun fonksiyonu bozulabileceği gibi fonksiyone zararsız çizikler telefonu satmaya çalıştığınız vakit bu sizin için aksilik olacaktır. Çizikler yüzünden telefonunuzu dilediğiniz fiyatın çok altında bir değere satmak mecburiyetinde kalabilirsiniz. Bunun için en iyisi Galaxy S7 Plus kılıf ile telefonunuzu güvenliğini sağlamak olacaktır Verus kılıf yardımıyla telefonunuza çok değişik bir tarzda katabilirsiniz. Bu kılıflardan birkaç adet alarak her gün değişik bir dizaynda kılıf kullanma imkânınızda var. Birçok dizayn harikası kılıf yardımıyla telefonunuzu hem çoğu hasardan ve vuruşden koruyup hatta telefonunuza güzel bir görüntü de yakalayabilirisiniz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder