18 Aralık 2015 Cuma

Verus LG v10 Kılıfları ve Özellikleri

LG v10 çıktığın da diğer akıllı telefonlara yeni video alanında bir çağ atlattı. LG v10 tasarım ve özellikler bakımından aşırı derecede gelişmiş bir akıllı telefonu piyasaya sürdü. Yepyeni bir görünüm ve dayanıklı bir yapıya sahip LG v10 yıllarca en kaliteli saatlerde kullanılan parlak ve paslanmaz çelik çerçeveyi kullanmakta LG v10 modelin de. Bu sayede üstün bir darbelere ve düşmelere karşı yüksek derecede koruma sağlamaktadır. IPS QUANTUM teknolojisiyle sağlanan görüntüsü sayesinde gerçeğe en yakın fotoğraf görüntülemeyi sağlamaktadır. Bu telefon çok farklı bir deneyimi sizlere yaşatıyor. Ayrıca LG v10 da bulunan 4 GB RAM bellek sayesin de telefonunuz çok hızlı ve asla donma olmadan kullanabilirsiniz. LG v10 ayrıca android sürümü v 5. 1. 1 lollipop olarak piyasaya çıkmıştır.

LG v10 Özellikleri 

Yeni bir teknolojiyi daha kullanan LG v10 iki tane ekran kullanmakta, bu özellik sayesinde sürekli güncel bir durumda telefonunuz kalmaktadır. Ana ekran kapalıyken saat, şarj hava durumu gibi birçok temel özelliği yedi yirmi dört elinizin altında tutmayı sağlıyor. Bu ekran sayesinde birçok kısa yola kaydırma yoluyla erişebilirsiniz. Bu özellik sizlere zaman ve hız kazandırıyor. İkinci ekrana geçtiğiniz zaman kişiler, müzik oynatıcı gibi birbirleri arasında geçiş sağlayabileceğiniz bir çoklu görev ekranı olmaktadır. LG v10 Çift ön kamera özelliği öz çekimde devrim niteliğinde olmaktadır. Bu özellik sayesinde öz çekimlerinizi normal ve geniş açı seçeneklerinden birini seçerek gerçekleştirebilmektesiniz. Yüz yirmi derece lens sayesinde tüm arka planı ve arkadaşlarınızı kadraja rahatlıkla alabilirsiniz.  Standart öz çekimde ise seksen derecelik bir açıyla çok net bir şekilde öz çekim gerçekleştirebilirsiniz.

LG v10 ve Verus LG v10 Kılıfları

Günümüzde artık çıkan ve üretilen telefonu korumak için kullanılan kılıflar dur durak bilmiyorlar. Artık telefon üretirken özel orijinal birçok telefon kılıfı özelliği ile birlikte çıkıyorlar. Verus LG v10 Kılıfları telefon gibi tasarım harikaları olmuşlardır. Özel tasarımcılar tarafından farklı tasarımlar da kılıflar üretmişlerdir. Verus LG v10 Kılıfları sayesin de cihazın bütün teknik özelliklerini çok rahat bir şekilde kullanabilirsiniz.Verus  kılıfları sayesin de telefonunuza takılan kılıfla LG v10 telefonunda bulunan parmak izi okuma özelliğini rahatça kullanabilirsiniz. Yapmanız gereken sadece ayarlardan aktifleştirmek olacaktır. LG v10 telefonun arkasında bulanan açma kapa tuşunda parmak izi okuyucu sistemi bulunmaktadır. Telefon kılıfı seçerken telefonunuzu nasıl kullanıyorsanız ona göre dayanıklı bir kılıf ya da sadece ve telefonunuzu bir adım daha öteye taşıyan şık tasarımlı telefon kılıflarını seçebilirsiniz. Telefon kılıfı seçmek telefonunuzun uzun ömürlü kullanımını sağlamak amacıyla tavsiye ediyoruz. Telefon ne kadar kaliteli bir malzemeyle yapılsa da kılıfsız kullanımını hiç kimse tavsiye etmemektedir. Telefonunuzu daha fazla garanti altına almak için kesinlikle telefon kılıfı kullanınız.

LG v10 Kılıf Çeşitleri

Günümüzde ilerleyen teknolojiyle telefon kılıflarının çok farlı şekilleri ortaya çıkmıştır. Artık özel siparişlerle istenilen telefon kılıflarını yaptırabiliyoruz. Buda Verus markasına ilham olmuştur ki günümüz de telefonu korumaktan çok görsel güzelliğe daha önem verilir duruma gelmiştir. Elbette telefonunuzun kullanıma göre ne tür telefon kılıfı seçeceğiniz sizlere kalmıştır. Yalnız telefon kılıfı seçerken kesinlikle kalitesine baklalısınız aksi takdir de kılıf bile telefonunuza zarar verebilmektedir. Kullanım amacınıza göre kılıflardan söz edecek olursa eğer Verus LG v10 kılıflar, cüzdanlı kılıflar, standlı kılıflar, kemere takılan kılıflar, kol bantlı kılıflar gibi çok fazla çeşit bulunmaktadır. Bu seçim tamamı ile size kalmıştır.