28 Ağustos 2015 Cuma

VERUS NOTE 5 KILIFLARI GÖZ BÜYÜLÜYOR

Samsung Galaxy Note 5 son zamanların en çok kullanılan akıllı telefonların biri olmuştur. Bunun için insanların devamlı tükettiği bu cihaza hemen bir kılıf piyasaya sızdı bile kılıf olarak Samsung S6 modelini aratmayan arka koruyucusu  Samsung Note 5 kılıf modellerihakkında bilgi vermektedir. Cıvıl cıvıl renkleri ile telefonunuza harika bir görünüm katan bu kılıfların henüz yeni olarak piyasaya sürülmesi kullanıcıların habersiz kalması ile paraleldir. Ciddi manada harika kılıflar olan koruyucular hem telefonunuzun korunmasında öncül olacak hem de harika bir görünüme bütünlemesini sağlayacaktan cinsten olmuştur. 
Her modele göre var olan kılıfların en aranan en büyük özelliği çizilmemesi, çatlamaması ve ya elastik olmasıdır. Bu modellerde de bu aranan özellikler mevcut olup telefonları kılıfsız bırakmayacak türden her çeşit model bulabilmek mümkün olmuştur. Oldukça fazla özelliği içinde barındıran bu telefon bu kılıflar ile daha şık görünümlü duracağa benzerken, telefonun kendi modelini kamufle etmeyen harika bir kalite ile telefonlarınızı saracak güven içinde kullanabileceğiniz telefonlara sahip olacaksınız. İnsanların büyük ölçüde tercih ettikleri bu kılıflar ile gerçekten de telefonlarınızın herhangi bir çizilmeden ve ya herhangi başka bir zararlı etkiden korunması için gerçekten önemli husustur.

            Oldukça hassas olabilen bu kibar telefonları güven altına almak bu kaliteli modeller ile sizlerin elinizde olacaktır. Özellikle hoparlör, sim kart girişi, kulaklık kısmı, diğer ayrıntılar için birebir uyumlu olarak üretilmiş kılıflar size ve telefonunuza rahatlık getirecek isterseniz şeffaf modelleriyle sanki yokmuş gibi güvenliğinizi koruyabileceksiniz. Şimdilik otuz beş dolar kadar gösterilen fiyatların düşeceği de yakın zamanla ortaya çıkacaktır. 
    İnsanların gerçekten de hayranlık ile inceledikleri bu kılıfların kalitesinden faydalanmak sizler için büyük bir ayrıcalık olacaktır. Telefonunuzun renginden sıkılma gibi durumlarda özellik ile pahalı telefon kullanımlarında hemen telefonu değişmek mümkün olamamaktadır. Üstelik bu denli kaliteli bir telefonu sırf renginden sıkılma durumu ile karşılaşıldı diye değiştirmek akla bile gelmeyecek durumlardan biridir. Bu yüzden kılıflar sanki telefonunuzun kendi rengi gibi görünecek sıkıldığınız zaman değiştirebileceğiniz çeşitli renk imkânları ile dolu hale gelmiştir.

            Fiyatlarındaki yükseklik Samsung Note 5 kılıf modelleri içinde zamanla düşeceği bilindiğinden henüz fazla satışı olmamakla birlikte yakın zamanda herkesin alabileceği bir ücretlendirmeye tabi tutulup zaman içinde her üründe olduğu gibi bunda da düşüş yaşanacaktır. İnsanların merakla beklediği bu kılıf modelleri çeşitlerine internetten kolaylıkla ulaşabilir sipariş edebilir güven içinde kargo teslimatları ile kullanmaya hemen başlayabilirsiniz. Kılıfların sim kart girişleri kısmı özellikle dikkate almış rahatlık ile kılıf varken bile kartlarınızı değiştirebilecek kulaklığınızı hiçbir engel olamadan telefonunuza bağlayabileceksiniz.
          Kimsenin vazgeçemeyeceği bu harika kılıfların elastiği, serti yakın zamanda piyasaya sürülecek gibi durmaktadır. Ciddi manada büyük bir kalite ve profesyonel ve insan sağlığına herhangi bir yan etkisi bulunmayan bu ürünlerin her note 5 için kullanıma açık olması müşterilerini kendine hemen çekebilmektedir. Samsung Note 5 in kendi içindeki özellikleri zaten oldukça fazla iyiyken bunu birde Note 5 kılıf modelleri ile desteklemek gerçekten daha da özel hissetmenizi sağlayacak daha kaliteli bir iletişim cihazına sahip olabilme imkânlarını bu şekilde sağlayabileceksiniz. 
             Verus kılıflardaki detaylar sayesinde büyük bir kitlede merak uyandıran bu modeller gerçekten de ayrıntılara büyük önem vermiş her kılıfta bulunamayacak özellikleri kendi içinde tasarlamıştır. Bu kılıfları kullanmak kendiniz daha özel hissettireceği ortada iken aynı zamanda telefonunuzun güvenliği ve uzun ömürlü bir şık görünmü için büyük bir önem arz etmektedir.

13 Ağustos 2015 Perşembe

GALAXY A8 KILIF YENİ BİR ÜRÜN, GÜÇLÜ BİR KORUMA, VERUS

YENİ BİR ÜRÜN, GÜÇLÜ BİR KORUMA,

            Günlük yaşamımızı kolaylaştıran ve en sık kullandığımız iletişim aracının ne olduğu sorulduğunda çoğu insan hiç şüphesiz cep telefonlarını söyleyecektir. Cep telefonları iletişimi sağlamanın yanı sıra günümüzde farklı amaçlar için bile kullanılabilmektedir. Özellikle gençler arasında telefonun markası, özellikleri büyük önem taşımaktadır. Ebeveynleri için ise alınan bu telefonun uzun süreli kullanılması önemlidir.

            Belki de bu nedenle gençlere telefon alındıktan sonra telefonun özellikleriyle ilgilenen çocuğun kendisi, başta kılıf olmak üzere çeşitli aksesuarların temini velilerle karşılanır. Çocuklar için bu durum son derece gereksiz olarak görülse de telefona herhangi bir şey olduğu zaman bu kılıf sayesinde telefona bir şey olmadığını anlayacaklardır. Kılıf kullanımı aynı zamanda telefonun ömrünü de uzatacaktır.

            Herhangi bir ekran çiziğinde bile telefonların görüntü kalitesi değişebilmektedir. Düşürme, herhangi bir yere vurma durumlarında da daha büyük arızalar yaşanabilmektedir. Bu nedenle kaliteli ve kullanımının uzun süre olacağına inandığımız bir telefon elde ettikten sonra onu koruyabilecek aksesuarları elde etme arayışlarına gireriz. Bu durum pek ilgimizi çekmiyorsa da veliler bu işe el atacaktır.
            Kaliteli ve güzel bir telefon aldıktan sonra insanlar telefon için aksesuar arayışına girecektir. İlk basamak telefonun korunmasını sağlayacak olan kılıftır. En zor basamak kaliteli telefonun bulunması gibi gözükse de çoğu insan için kılıf da en az telefon kadar önem teşkil eder. Telefona sahip olmak için belirli bir miktar para ödeyen insanlar için de korumasının önem arz etmesi şaşılacak bir durum değildir.
            Cep telefonunda kullanılacak özellik telefonun seçimini etkileyen en önemli basamak olacaktır. Günümüzde mesajlaşma, konuşma gibi özelliklerin yanı sıra cep telefonları çoğunlukla resim çekmek için de kullanılmaktadır. Telefon teknolojisini çok yakından takip eden insanlardan biri iseniz 24 Temmuz tarihinde piyasaya çıkacak Kore üretimi ürün olan Galaxy A8 hakkında da bilgi sahibisiniz demektir. Takip etmeyen veya etmeye fırsatı olmayanlar için biz biraz bu konuya değinelim.

            Android 5. 1 sistemine sahip, Samsung bünyesi içinde üretilen bu telefon ayrıca bu zamana kadar şirketin ürettiği en ince cep telefonu unvanını elinde taşıyor. Kamera 16 mega piksel, ön kamera ise 5 mega piksel seviyesinde. 2 gb RAM, WİFİ, 3G telefonun sayılabilecek çok sayıda özelliklerinden sadece birkaçını oluşturmaktadır. Cep telefonlarını ince, şık ve hafif olarak kullanmak isteyenler için ideal bir telefondur.

            Kaliteli telefonu bulmaktan sonraki ilk basamak olan kılıf arayışına bu telefonu elde ettikten sonra girmemiz kaçınılmazdır. Verus un tasrladığı Galaxy A8 kılıf seçenekleri , A8 in piyasaya çıkmasına az kalan şu günlerde piyasada yerini almıştır. Çok ince bir telefon olması nedeniyle ürünün kılıfı da son derece özenle hazırlanmıştır. Galaxy A8 kılıf internet üzerinden de rahatlıkla erişilebilecek bir kılıftır. Yan kapaklı, deri, gizli mıknatıslı türleri olan bir kılıf özelliğindedir.
  Verus  Samsung A8 kılıf lar diğer kılıflardan farklı olarak telefonun hassasiyeti için özenle hazırlanmış bir kılıf olarak karşımıza çıkmaktadır. Kılıf her zaman kullanılabilmesi için suya dayanıklı bir şekilde imal edilmiştir. Deri kullanmayı tercih edenler için ise deri kılıflar da piyasadaki yerlerini almıştır. Uzun bir kullanımdan sonra derinin koku yapmasından şikâyet eden insan sayısı günümüzde azımsanamayacak kadar çoktur.

            Firma tüm bunları göz önünde bulundurmuş ve kılıflar için garanti vermekten de geri durmamıştır. Çeşitli renk çeşitlerine ve desenlerine sahip bir kılıftır. Kişi kendi zevkine ve isteğine göre kılıf seçimi yapabilmektedir. Ürün piyasaya henüz çıkmamasına rağmen kılıf seçeneklerinin çok oluşu firmanın müşterisine ne kadar değer verdiğini gösteren bir durumdur. 
           Uzun süreli kullanımlar için tercih edilebilecek bir telefona yakışır, güçlü koruma sağlayan bir kılıftır. Bu ürünü satın almadan önce ürünün piyasa için daha taze oluşu birçok kişinin aklında soru işareti oluştursa da internette veya çeşitli mağaza alışverişlerinde müşteriler ürün için gereken aksesuarların piyasadaki raflarda yerini aldığını görecektir. 

iPHONE 6S' LERİNİZ ARTIK BİZİM KORUMAMIZ ALTINDA!

Son dönemin en çok konuşulan ve en çok sıkıntıya sokan konularından biride akıllı telefonlar. Artık hayatımızın olmazsa olmazı haline gelmiş olan bu telefonlar her anımızda en büyük yardımcımız durumunda.

            Akıllı telefon teknolojisinin bu kadar tepelere çıktığı şu zaman diliminde onların korunması da bir diğer önemli sorunu ortaya çıkarmaktadır. Gün geçtikçe estetik açıdan büyüyen ve sürekli incelen bu telefonlar görünüş olarak hepimizi sevindirse de sağlamlığı konusunda endişelere yol açmakta.
Cep telefonu tamirinde şu anda gelen her vakanın 10 da 9' u ekran veya arka kapak kırılmasıdır. Bu kırılmalar bazen küçük bir düşme ile bazense darbe alma ile oluşabilmekte. Bu kadar çok görülmesindeki ana sebep ise yeni çıkan telefonların büyük yapısı. Çoğu firmanın teknik servisi ise size bu konuda ücretli olarak hizmet vermektedir. Bu ekran veya kapak kırılması kesinlikle ve kesinlikle kullanıcı hatası olarak değerlendirilmekte ve belli başlı yüksek meblağdaki ücretler talep edilmekte.

            İşte bu sorunların en çok korkuttuğu telefonlardan biride iPhone 6s. iPhone gibi bir firmanın her telefonu ülkemizde büyük bir kullanım sayısına ulaşmış durumda. Bu son çıkan model ise oldukça yüksek bir fiyatla ülkemizde satışa sunulmakta. Bu yüksek ücretin getirdiği sıkıntılara ekran veya arka kapak darbesini eklenmemesini isteyen kullanıcılar ise artık firmamızın o özel kılıfları ile tamamen bu sorunu tarihe gömmekte.

            Verus iPhone 6s kılıf ürünlerimiz sayesinde yaşayacağınız her kazada telefonunuzu garanti altına almanız mümkün. Özellikle ekranınızda oluşacak bir hasarın ortaya çıkmamasını sadece bu kılıflar ile sağlayabilirsiniz. Kılıflarımız özel olarak iPhone 6s' in ekran ve arka kapak yapısına göre üretilmiş.

            Kılıfın iç tarafında özel malzemeler kullanılmakta ve bu sayede kılıf takılı iken herhangi bir düşme durumu gerçekleşirse oluşan darbe sıfıra indirilmekte. Aynı şey arka kapağın darbelerine göre de geçerlidir. Bu özel birinci kalite malzemelerimiz üstelik dilediğiniz zevke göre de üretilmektedir. Birbirinden renkli ve özel kullanım amaçlı kılıflarımız sayesinde hem estetik olarak hem de kullanım kolaylığı olarak rahat bir nefes alabilirsiniz.
             Sadece renkli değil gerçek deri ve sade kullanımlı kılıflarda sunmaktayız. Sadece arka kapak için veya hem arka hem ön kapak için kılıf çeşitleri de sunmaktayız. Kılıflarımızda kullanılan birinci kalite malzeme sayesinde hem telefonunuza herhangi bir zarar gelmemekte hem de kullanılan malzemelerde sağlık açısından tehlikeli ürün kullanımını ortadan kaldırarak sizin için en iyisini sağlamaktayız. VerusiPhone 6s kılıf çeşitlerimiz arasından böylelikle istediğiniz ürünü gönül rahatlığı ile seçme şansına sahip olabilirsiniz.

             Onlarca çeşidi bulunan bu kılıflarımız hem mağazalarda vitrinleri hem de internet siteleri üzerinden sayfaları renklendirmekte ve satışı yapılmaktadır. Dünyanın Güney Korenin en iyi markalarından Verus sizler için en iyisini en yüksek teknoloji ile üretmekte ve sizlere sunmakta.

             iPhone 6s telefonlarınızı oldukça uygun bir fiyata çok daha büyük sıkıntılara karşı koruma altına almanız artık bu sayede çok daha rahat olacaktır. Sizde telefonunuzda oluşacak kaza eseri sorunlara karşı birinci sınıf kılıflarımızı kullanın ve farkı zamanla anlayın. Artık yeni bir telefon alma veya kırık bir cam için yüksek fiyatları ödeme gibi dertlerinize bu sayede son verebilirsiniz.
Onlarca çeşitte olan kılıflarımız arasından dilediğinizi seçebilirsiniz. Oldukça uygun fiyata kalite arayışında iseniz bu ürünler tam size göre. Artık tüm akıllı telefonlarınız markamız tarafından oldukça başarılı bir koruma altında. Sizde akıllı telefonlarınızı bu sayede uzun yıllar boyu kullanabilir ve herhangi bir zarar gelmesine engel olabilirsiniz. iPhone, Samsung gibi dünyaca ünlü markalar artık bizim korumamız altında.

Cep Telefonlarının Koruyucu Kalkanları | Samsung Galaxy Note 5 Kılıf

    Günümüz teknolojisinde cep telefonları pek çok kullanıcıyı memnun edecek şekilde dizayn edilerek farklı modelleriyle dikkatleri üzerine topluyor. Bu modeller arasında yer alan Galaxy Note 5, üstün işlemci özelliği, yüksek çözünürlükle fotoğraf çekebilme olanakları ve şık görünümü ile kullanıcılara performans ayrıcalığı sunuyor. Özellikle rahatlıkla taşınabilir olması ve hafifliği ile cep telefonu tercihi yapmak isteyen teknoloji tutkunları memnun ediyor. 
Her ne kadar cep telefonlarının iç korumasını üstlenen virüs koruma programları bulunsa da bir cihazın beyni olarak kabul edilen dış koruma hassasiyeti uzun ömürlü kullanım nedeniyle dikkat edilmesi gereken öncelikli hususların başında. Dünyanın en iyi kılıf markası Verus Galaxy Note 5 kılıf modellerinde işte bu standartlar göz önüne alınarak tasarlanmakta ve kullanıcıların beğenisine sunmakta. Verus markasının bir diğer özelliği de Galaxy Note 5 kılıf tasarımlarına göz atan kullanıcılara kalite olanağı sunuyor.

            Hemen hemen Galaxy S6 ile benzer özellik gösteren kılıflar, pen yuvası, cep telefonunun sol tarafına yerleştirilen hoparlör ızgarası ve alt mikrofon boşluğu gibi ayrıntılar desteklenecek şekilde hazırlanmış. 
   Verus kılıflar yere düşme, çarpma vb. darbelere karşı koruyucu maddelerden üretilen bu kılıfların farklı seçenekleri de barındırıyor. Telefonunuza uygun olarak kişisel zevkleriniz doğrultusunda dilediğiniz gibi kullanabileceğiniz kılıfların ses ayarı tuşları cihazın sol tarafında, güç amaçlı kullanılan tuşlar ise cihazın sağ tarafında bulunuyor. 

            Kılıfınızı kolaylıkla kapağın arka kısmından çıkarabileceğiniz gibi cep telefonunuzla dilediğiniz gibi taşıyabilir, kalıp kesim özelliği sayesinde cebinize rahatlıkla sığdırabiliyorsunuz. Verus Samsung Note 5 kılıf ekran kısmında yaşanabilecek darbeler ve çiziklere karşı cihazında koruma sağlıyor. Dilerseniz kapaklı kılıf seçeneklerinin de yer aldığı ürün modelleri arasında kart koyma gözü gibi tasarımlara da göz atabiliyorsunuz. 

Galaxy Note 5 modelini uzun süre kullanmak isteyen her teknoloji meraklısı bu kılıflar ile cihazlarında koruma ayrıcalığını keşfedebiliyorlar. Bazı kılıf modellerinden iki farklı renk seçeneklerinin de yer aldığını söylemek mümkün. Siyah-kırmızı, beyaz-turuncu, mavi- sarı gibi kılıf modelleri de kullanıcıların cep telefonlarına hoş bir hava katıyor. 

            Özellikle yaz sıcaklarında göze çarpan ısınma problemi kapağın dış cephesi için herhangi bir sorun oluşturmuyor. İster ev ortamında, ister dışarıda rahatlıkla kullanabileceğiniz, tercihinize göre kolaylıkla çıkabileceğiniz 
Verus Galaxy Note 5 kılıfı, dikdörtgen modeli ve flaş-sensör özelliğinin yan yana bulunması bakımından rakip tasarımlardan ayrılıyor.
Cep telefonunuzun içine kaçabilecek tüy ve kıl gibi ekran görünümünü bozan faktörler bu kılıflar sayesinde minimum düzeye iniyor. Kullanıcı için S-PEN bölümü yuvasının bulunması kılıfın kalitesini gösteren bir başka dikkat çekici özellik. Telefonu farklı kullanım amaçları için değerlendirmek isteyen iş adamları, çalışanlar, müdürler ve iş yoğunluğunu kendine alacağı notlarla sadeleştirmeyi amaçlayan kullanıcılar da kılıfların kalitesini test edebiliyor. 

            Genellikle piyasa standartlarına uygun olarak üretilen kılıflar, kullanıcıların bütçelerine uygun olarak, avantajlar ve indirimlerle kısa sürede temin edilebiliyor. Özellikle ekran koruyucu destekli tasarımlar cihaz kalitesini gözle görülür ölçüde arttırırken, açılır-kapanır kılıflar modelinizin korumanızı maksimum seviyeye ulaştırıyor. 
 Galaxy Note 5 modelini uzun süre kullanacak telefon sahipleri bu kaliteyi istedikleri süre boyunca değerlendirebiliyor, farklı renk avantajları ile tasarımlarına yeni bir görünüm kazandırabiliyor. Kılıfların arka kısmında yer alan desenler de şık koruma kadar dikkat çeken özelliklerden biri. 

            İsterseniz dilediğiniz ülkenin popüler renklerini kılıfınızın arkasına yerleştirebileceğiniz gibi tuttuğunuz takımı veya beğendiğiniz bir markayı da kılıfınızda canlandırabiliyorsunuz. Hem göze hem de telefonun uzun süre kullanılabilmesi için yaratılması gereken dış faktörlere hitap eden bu kılıflar darbeler ve olası hasarlar için maksimum koruma olanağı sağlıyor.