6 Mayıs 2015 Çarşamba

Lg Mobile G4 telefonlarda Kılıf Etkisi

Günümüzde en yaygın olarak kullanılan ve bu anlamda neredeyse herkesin elinde olup; bu noktada önemli bir yerde bulunarak; hayatı ciddi bir anlamda kolaylaştırıcı bir etmen olan akıllı telefonlar; tasarımları gereğince oldukça narin bir yapıda olmakla beraber; herhangi bir düşme ya da çarpma anında zarar görebiliyor. Bu zarar maddi anlamda da neredeyse yeni bir telefon alınacak düzeyde maddi bir zarar sağladığından dolayı, bu kapsamda birtakım önlemler almak gerekebiliyor. Bu alanda en etkili şekilde tercih edilen unsurlar ise kılıflar olarak dikkat çekiyor.
Akıllı telefon piyasasında olumlu satış grafikleri ile karşımızda bulunan Lg G4 modelleri de aynı şekilde tasarlanarak; dış etkenlere karşı etkisiz bir biçimde üretimi yapılan mobil cihazlar arasındaki yerini alıyor. Verus un üretmiş olduğu Lg G4 kılıf modellerinden herhangi birini seçerek bu alanda etkili bir tercih yapabilir ve istenilen düzeyde bir sonuç elde etmek için düşük meblağlar ödeyebilir; büyük miktarda mali zarara uğramaktan kaçınmak için bir atakta bulunabilirsiniz.
Verus tarafından dış etkenlere karşı koruyucu niteliklere sahip olacak biçimde tasarlanarak; farklı modeller eşliğinde istediğiniz seçenekleri de elde ederek; farklı bir hava yaratmanız da mümkün olacaktır. Değişik materyallerde üretilen LG G4 kılıfları sayesinde hem telefonunuzu koruyacak hem de farklı bir hava yaratmak için kullanmaya başlayabileceksiniz. Bu sayede de istenilen performansı daha uzun süre bulundurma imkanınız da doğacaktır. 

Verus marka en gözde kılıflar

Akıllı telefon ve tabletlerin hayatımızın vazgeçilmez parçaları olmasıyla beraber kılıf sektörü de bir hayli hareketlendi. Kaliteli markalar olduğu gibi kalitesiz ancak kullanıcılara cüzi fiyatlarla cazip gelen markalarda doğal olarak türedi. Peki kılıfta kalitenin önemi var mı? Kılıflar özellikle iki standarda ayrılırlar. İlk standart koruyucu özelliğidir. Telefonunuz düştüğünde, üzerine bir şey geldiğinde, herhangi bir çarpma ve temas anında oluşabilecek hasarı önlemektir amaç. Bir diğer standart ise şık ve kullanışlı olmasıdır. En az binlerce lira verdiğiniz telefon kadar göze alımlı gelmeli aynı zamanda kullanımınızı kötü yönde etkilememelidir. Bu raddede baktığımızda Verus gibi köklü üreticilerin hem dayanıklı hem de şık ve kullanışlı telefon kılıfları üretmesine karşın çok az bir miktar ucuz olduğu için sadece görüntüden ibaret kılıfların satıldığını görmekteyiz. Bu kılıflar ne yazık ki kısa ömürlü ve sadece görüntüden meydana gelmektedir.

Verus Güney Kore kökenli bir kılıf üreticisidir. Hemen her modelin kılıflarını üreten marka aynı zamanda piyasa odaklı çalışarak sürekli kendini geliştirmektedir. Örneğin yeni piyasaya sürülecek olan LG G4 kılıf ile Htc One M9 kılıf modellerini Verus çoktan hazırlamıştır. Birbirinden şık ve bolca renk seçeneğiyle satışa çıkan bu kılıflar hem göz zevkinizi hem dayanıklılık yönünden içinizi ferahlatacaktır. Verus marka telefon kılıflarının çıkış noktası telefonların alacağı darbelerden en az etkilenmesi yönündedir. Bunu şık tasarımlar ve kullanılabilir kompakt tasarımlarla birleştiren firma bizlere cihazlarımızın hak ettiği kılıfları üretmektedir. 2000 TL değerinde bir cep telefonu alarak bir kılıfa 20 TL verdiğinizi düşünelim. Telefonunuz yere düştüğünde o kılıfın telefonunuzu koruma gibi bir durumu söz konusu değildir. En basit şekliyle 3 aylık kullanımda kesinlikle deforme olacak ve siz yeniden 20 TL vermek zorunda kalacaksınız. Oysaki veruscase.com.tr adresine girerek Verus marka bir kılıf alarak biraz daha yüksek bir miktara hem uzun vadeli hem telefonunuzu koruyan bir kılıf sahibi olabilirsiniz.
Veruscase.com.tr Türkiye üzerinde Verus markasını satan güvenilir bir web sitesidir. Site üzerinden almış olduğunuz orijinal ürünlerin kutu içeriğinde bulunan seri kodlarıyla sorgulama yapmanız mümkündür. Buda ürünlere ne kadar güvenebileceğiniz için bir nişane sayılabilir. Piyasanın yeni gözdeleri LG G4 kılıf ve Htc M9 kılıf dahil olmak üzere tüm telefon modellerine ait renk renk çeşit çeşit kılıfları kolayca bulabileceğiniz ve siparişle kapınıza kadar getirtebileceğiniz bu site sayesinde telefonunuz artık güvende olacak. 



Verus markası kullanıcısını dikkate alan gelen uyarılar, hata mesajları ve iadelerde oldukça iyimser davranan bir firmadır. Onlar için en önemli olan nokta müşterilerinin mağdur olmamasıdır. Dolayısıyla binlerce liralık telefonunuz için 100 TL civarında değişen kılıfları çok görmemeniz gerekiyor. Bu hem dayanıklılığı hem de gerçek anlamda şıklığı yakalamanız için kaçırılmayacak bir fırsat. Ayrıca veruscase.com.tr adresinde bazı zamanlar düzenlenen kampanyalarla indirim fırsatını kaçırmamak için takipte kalmanızı tavsiye ediyoruz.