21 Nisan 2015 Salı

HTC ONE M9 Kılıflar Verus

Verus HTC için de boş durmadı! HTC’nin yeni göz bebeği olan one m9 kılıfları görenleri büyülerken, kullananları da süper bir kullanıcı deneyimi ile karşılıyor.

One m9 için Verus tarafından üretilmiş 2 tipte farklı m9 kılıfları mevcut. Kılıfların farklı malzemeleri ve farklı özelikleri olduğu gibi ortak özellikleri taşıyan kılıflar da mevcut.

HTC ONE M9 Verus KILIFLAR
En kullanışlılardan bir tanesi wallet kılıf. Cüzdan kılıflar çıktığından biri kullanışlı bir yapıya sahip. Öyle ki kartlarınızı, kent kartlarınızı ya da kredi kartlarınızı kolayca yanınızda taşıyabilirsiniz.


Kılıflara ara verip hızlıca bir kılıf kadar değerli – hatta bazen daha değerli- olan ekran koruyucu filmlere değinmek istiyorum. Darbe emici, darbe koryucu, çizilmelere karşı telefon ekranınızı korumanın en pratik yolu bu ekran koruyucularna geçiyor, lütfen unutmayın ve ihmal etmeyin.

HTC one  m9 kılıflara kaldığımız yerden bu kez Verge modeli ile devam ediyoruz. htc telefonunuz için en iyi korumalardan birini bu kılıflar ile sağlamanız münkün. Tuşlar kullanıcı deneyimi için özel metalletden oluşuyor. Darbelere karşı dayanıklılığı sağlayan ise üzerine takılan hard cover ile iki katmanlı bir yapı oluşturur.

AKILLI TELEFONUNUZDA VERUS MARKA KILIFI TERCİH EDİN

Telefonunuz sizin için ne kadar önemli? Milyarlar verdiğiniz cep telefonları, sizinde yere düştüğü gibi kırılıyor mu? Peki telefon kabında ucuza kaçarak telefonunuzu ne kadar korumalı hala getirebilirsiniz? bu sorularınıza cevap vermeye hazırız.
Dünya çapında elektronik piyasasının neredeyse yarısını kaplayan telefonlar, özellikle ekranları büyüdükçe hasar görmeye daha açık hale geldi. Bunun önemli bir ölçüye yaklaştığını gören şirketler, sizler için üst düzey kılıf üretmeyi kendilerine görev edinmişler. Alanlarında uzman tasarımcıların, yüksek korumalı hazırladığı kılıflar Verus şirketi çatısında toplanmış. Her marka ve modele hizmet veren Verus’un Türkiye sitesi de karşımızda. Aşırı korumacılara ve tasarım düşkünleride dahil her amaca uygun kılıflar üreten Verus, Samsung’un yeni amiral gemisi Galaxy S6 edge kılıfı’nıda pas geçmemiş.
Şeffaf, yüksek korumalı ve kapaklı modeller geliştiren Verus Türkiye’de, LG’nin yeni gözdesi LG G4 kılıf larıda var! Telefonlara birebir uyan fonksiyonel kılıflar üreten şirket; Apple, Samsung, LG, HTC ve Google başta olmak üzere bir çok marka modele hizmet veriyor. Cihazlarınızı daha korumalı ve şık hale getirmek istiyorsanız veruscase.com.tr sayfasını ziyaret edebilirsiniz.

1 Nisan 2015 Çarşamba

En İyi Galaxy Note 4 Kılıfları

Günden güne artan akıllı telefon kullanımı ile birlikte akıllı telefonların gerek korunması gerekse güzel gözükmesi için bir sürü firma telefon kapları üretmeye başladı. Birçok alışveriş sitesinde onlarca satıcının bu kılıfları sattığını siz de görmüş, akıllı telefonunuz için satın almışsınızdır. Aldığın kılıfların fiyatlarının uygun olması başlangıçta ana koşulunuz olsa da iyi bir materyalden yapılmış olması ve telefonun tasarımına zarar vermiyor olması çok önemlidir. Bizde bu yazımızda sizlere Samsung’un son amiral gemisi olarak karşımıza çıkan Galaxy Note 4 kılıf seçiminde dikkat etmeniz gereken birkaç detayı ve güzel bulduğumuz birkaç tane Galaxy Note 4 kılıfları paylaşmak istiyoruz.

Galaxy Note 4 Kılıfları Önerisi

Siz Galaxy Note 4 kılıf için hangi markayı tercih ettiniz bilmiyoruz ancak son dönemde çıkan ve oldukça ilgi gören Verus kılıfları benim oldukça ilgimi çekti. Birçok firmanın çıkardığı tek düze çeşitlerinin yanı sıra Verus kılıflarının oldukça çok çeşide sahip olduğunu ve birçok kullanıcı tarafından tercih edildiğini bu noktada belirletelim.
Piyasada birçok akıllı telefon kılıfı varken neden bu firmayı önerdiğimi de birkaç kelime ile sizlere anlatmaya çalışayım:
  • Ürün çeşitliliği
  • Tasarım olarak telefona tam oturması
  • Air Space özelliği
  • Garantili olması
  • Hızlı ulaşım


Yukarıdaki maddelerin bir çoğunu size birçok firmanın sunduğunun da farkındayım ancak benim özellikle ilgilimi çeken ve tercih etmemi sağlayan yegane unsur Air Space özelliği oldu. Bildiğiniz gibi akıllı telefonların düşmesi ve mahvolması çok sık karşılaşılan bir durum. Özellikle zarif akıllı telefonlar için bir kere düşmesi demek, telefonun neredeyse kullanılmaz hale gelmesi demek.
Air Space özelliği de bu noktada can kurtaran bir özellik olarak karşımıza çıkıyor. Düşme anında özellikle telefonun kenarlarından alınan darbeler cihazınıza büyük zarar verir. Aynı şekilde ekranın da yere temas etmesi ve parçalanması en sık karşılaşılan durumlardır. Verus kılıflarında gördüğüm ve çok beğendiğim Air Space özelliği ile birlikte hava yastığı baz alınarak hazırlanan tasarımları ile telefonunuzun düşme anında kırılması bu kılıflar ile oldukça zor. Ekranın ise hafif içe doğru olan tasarımı yere düşürdüğünüz cihazınızın ekranı ile yer arasında ufak bir mesafe bırakmasına, böylece ekranın darbe almamasına neden oluyor.

Akıllı Telefon Aldın, Peki Ya Kılıf!

Günümüzde akıllı telefon kullanmayan kalmadı desek yanlış bir söylemde bulunmuş olmayız. Akıllı telefonlar hayatımızın her bir anına hükmetmeye başladılar. Hesaplarımızı, kitaplarımızı, interneti, facebook'u twitter'ı, sosyal medyası, haber takip etmesi derken hayatımıza iyice yerleşen akıllı telefonlar neredeyse bedenimizin bir parçası haline geldiler.

Telefon olmadığı zamanlarda eksikliğini bir hayli hisseder olduk.

Akıllı telefonlar her zevke hitap eden, her keseye uygun fiyat ve özelliklerde olup, evde, işte, sokakta ve hatta yatakta bile yanımızdan ayırmadığımız cihazlardır.

Akıllı telefonlar ile birlikte konuşmak eylemi de neredeyse hükmünü yitirecek safhaya geldi. Artık konuşmuyor sadece anlık mesajlaşma ve sosyal medya üzerinden yazışma işlemlerini yapıyoruz.

Akıllı telefon alırken telefon kadar rağbet gören ise aksesuarlarıdır. Yeni bir telefon aldığımızda mutlaka ekranı çizilmelere karşı koruyacak bir şeffaf bant yapıştırıyor ve olmazsa olmaz aksesuarlardan kılıfı almadan mağazadan çıkmıyoruz.

Kılıf konusunda o kadar çok çeşit mevcut ki insan hangi kılıfı seçeceğine karar vermekte bir hayli zorlanıyor. Zevkinize göre, tarzınıza göre bir telefon kılıfı bulmak artık mağazalara gitmeden de mümkün hale geldi. İnternette bir tık uzağımızda istediğimiz renk, ebat, ölçü ve tarzda kılıflar bulmak ve hatta istediğimiz deseni kendimizin belirlemesi gibi bir olanak ile çok kolaydır.

Yapılan bir araştırmaya göre en çok kılıf kullanmayı tercih eden kişiler Samsung marka telefon kullanıyor. Hiç kılıf kullanmayı tercih etmeyenler İphone kullanıcıları oluyor. Kılıf genel de kadınlar için vazgeçilmezdir. Neredeyse kılıf olmadan telefonu ellerine dahi almazlar.

Tabi hal böyle olunca etrafımızdaki insanlara özel günlerinde kitap, çerçeve hediye etme dönemi yerini kılıf hediye etme dönemine bırakmış bulunuyor.

Geçtiğimiz günlerde bir arkadaşımın doğum günü olması nedeniyle bir hediye arayışına girdim. Nasıl bir hediye alacağıma karar vermek hiç zor olmadı. Tabiki bir cep telefonu kılıfı almalıydım. İşte seçim işi bundan sonra zorlaştı. Çünkü o kadar çok çeşit vardı ki, hangisini tercih edeceğime çok zor karar verdim.
Arkadaşımın telefonu Galaxy Note Edge marka bir telefondu. İlk önce internette Note edge kılıfşeklinde aramalar yaparak uygun bir seçenek bulmaya çalıştım. Sonunda aradığım kılıfı buldum. Galaxy serileri için özel olarak tasarlanmış olan Case Thor Serisine ait bir kılıf aldım.

Doğum gününe katıldığımda aynı benim gibi düşünen ve arkadaşıma Galaxy Note Edge kılıfı alan 3 arkadaşım daha vardı. Neyseki renkler konusunda pişti olmamıştık.

Eğer sizde doğum günü veya özel bir günü olan arkadaşınıza ne hediye alacağınızı araştırıyorsanız. Kılıf uygun ve makul bir seçenek olacaktır.

Sizlere tavsiyem alacağınız kılıfların telefonlara uygun olmasına dikkat etmenizdir. Uygun olmayan kılıfların kullanılması sonucu telefon kasanızda kasılmalar ve açılmalar meydana gelebilir.

Sadece kapaklı bir kılıf tercih edecekseniz problem yok.

Cep telefonu alırken mutlaka yanında bir kılıf almayı ihmal etmeyin. Mağazalarda pahalı gelirse, internetten kolayca uygun fiyatlı kılıflar bulabilirsiniz.

Samsung Galaxy S6 ve S6 edge için sağlam ve çekici kılıflar Verus’tan

                                                                                                                                  Verus Samsung Galaxy S6 Case Iron Bumper Series Kılıf
Samsung’un 2015 Mobil Dünya Kongresi’nde tanıtımını gerçekleştirdiği yeni nesil amiral gemisi Android telefonları Samsung Galaxy S6 ve S6 edge şimdilerde ön siparişe açıldı. 10 Nisan tarihinden itibaren de şimdi ön sipariş verenlere dağıtım başlayacak, ayrıca bu akıllı telefonların farklı kanallarda satışta olduğunu göreceğiz.

Hem Samsung Galaxy S6 hem de Galaxy S6 edge çekici görünüme sahip olan telefonlar. Önde ve arkada yer alan Gorilla Glass 4 ekran camı kenarları çevreleyen ve ince işçilikten geçtiği belli olan metal çerçeveyle buluşuyor. Değerli telefon olduklarını daha uzaktan belli eden Galaxy S6 ve Galaxy S6 edge’i kılıfsız kullanmaya kıyamayan birçok kullanıcı olacaktır. Onlar için Verus, birbirinden çekici görünüme sahip olan ve telefonu güvenle kullanmayı sağlayacak Galaxy S6 kılıf ve Galaxy S6 Edge kılıf seçenekleri sunuyor.
Verus’un Galaxy S6 kılıf seçeneklerine baktığımızda, telefonun sadece kenarlarını çevreleyen “bumper” tipi kılıfların, ayrıca telefonun kenarlarıyla birlikte arkasını da koruma altına alan seçenekler görüyoruz. Bumper’lar şeffaf veya farklı renk seçenekleriyle sunuluyor ve telefonu fazla kalınlaştırmıyor. Diğer kılıflara baktığımızda da, farklı seriler altında sunulan kılıfların her birinin kaliteli görünümlere sahip olduğunu ve Galaxy S6’nın güzelliğini kesinlikle gölgelemeyeceğini görüyoruz.
Galaxy S6 Edge kılıf seçeneklerine baktığımızda, bu akıllı telefon için de Galaxy S6’dakine benzer seçenekler sunuluyor. Bumper’lar Galaxy S6 edge’in kavisli kenar ekranlarını kapatmayacak ve onunla uyum sağlayacak şekidle tasarlanmış. Ayrıca diğer kılıflar da Galaxy S6 edge’in güzelliğini bozmadan, onu daha rahat ve güvende kullanmayı sağlayacaktır. Bu arada Verus çok yakında Galaxy S6 edge için kapaklı deri kılıfı da piyasaya sürmeyi planlıyor.